Culoare beton amprentat

in acest domeniu inca din anul 2008

Culoare beton amprentat. Colorant pentru beton amprentat. Oferta de Pret in 2022.

Puteti obtine aspectul pietrei, caramizii, ardeziei si altor materiale cu textura bruta cu ajutorul stampilelor de stanțare. Dar pentru a completa efectul, trebuie sa reproduceti si culorile naturale ale acestor materiale.

Comercializam culoare pentru beton amprentat / colorant pentru beton amprentat in toata tara. Suntem importatori directi de culoare pentru beton amprentat din Spania. Pentru detalii contactati-ne telefonic sau prin intermediul formularului de contact prezent in acest site.

culoare beton amprentat. colorant beton amprentat

De ce sa comandati de la noi?

Comercializam o gama variata de culori pentru beton amprentat. Suntem importatori directi ai fabricii TOPCIMENT din Spania si nu un simplu distribuitor.

Culoarea este intotdeauna proaspata si de calitate superioara. In cazul in care te intereseaza o culoare anume, alege codul din paletarul de culori de mai jos si ia legatura cu noi!

Preturile sunt corecte si negociabile in functie de cantitatea de culoare comandata. Indiferent de cantitatea de culoare dorita va stam la dispozitie pentru orice tip de informatii. Contactati-ne!


Catalog Culori Beton Amprentat

    Solicita o oferta de pret online !

    Introduceti codul de securitate captcha

    ESTI INTERESAT DE CULOARE PENTRU BETON AMPRENTAT?

    Sună la 0748 550 466
    error: Content is protected !!